Laivasuunnittelijan rekrykoulutus

Meriteollisuudessa on monia mahdollisuuksia!

Nyt haetaan insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja teknikoita kouluttautumaan laivasuunnittelun asiantuntijatehtäviin. Koulutuksen toteuttavat Varsinais-Suomen ELY-keskus, TE-toimisto, kaksi kouluttajatahoa ja meriteollisuuden huippuyritykset. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat työllistyvät mukana oleviin yrityksiin.

Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelutehtäviin ja niihin työllistymiseen. Teoriajaksot suoritetaan oppilaitoksissa ja koulutukseen liittyvä työssäoppiminen tapahtuu yritysten omissa toimitiloissa. Koulutuksessa voi erikoistua kolmeen eri moduuliin: koneisto- ja runkosuunnitteluun, LVI- ja sisustussuunnitteluun tai laivasähkösuunnitteluun.

Koulutettavilta odotetaan vahvaa motivaatiota ja sitoutumista kehittymään laivasuunnittelun huippuosaajaksi. Koulutus on työvoimapoliittista ja tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Koulutuksen kesto on 4 kuukautta, hakuajat päättyvät 31.8. ja 7.9.

Koulutuskokonaisuus on sikäli poikkeuksellinen, että mukana on peräti 14 työnantajaa ja kaksi kouluttajatahoa: Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitos sekä useamman kouluttajan (Turun ammatti-instituutti / Turun Aikuiskoulutuskeskus / Coastal Training Center Oy) yhteistyöverkosto.  Haku jakaantuu 17:lle kurssinumerolle ja koulutuspaikkoja on peräti 82. Voit hakea useamman työnantajan koulutukseen, kolmella työnantajalla on kurssi molemmilla kouluttajilla. Pääsääntöisesti hakemus tulee toimittaa TE-palveluiden lisäksi myös työnantajalle.

Kaikki laivasuunnittelijan rekrykoulutukset (TE-palvelut.fi)

  • hakulomakkeelle kunkin koulutusilmoituksen Tiedot-välilehdeltä

Kooste työnantajista ja eri kouluttajien kurssinumeroista

Hyvä tietolähde on myös StudioPORE – Varsinais-Suomen TE-toimiston uusi palvelu, joka lanseerattiin 8.8.2018 juuri Laivasuunnittelijan rekrykoulutuksen markkinnoinnin merkeissä. Toteutamme suoria verkkolähetyksiä joita voi seurata ja kommentoida YouTube-kanavallamme. Seuraava on 22.8. klo 13, jolloin useampi tämän koulutuskokonaisuuden työnantaja pääsee ääneen esittelemään omaa tarjontaansa. Kanavalta löytyvät myös lähetysten tallenteet, joten jälkikäteenkin voi rauhassa infoon tutustua.

Tallenne Laivasuunnittelijan rekrykoulutuksen infosta 8.8.2018

  • haastateltavina kouluttajat, työnantajat, aiemmin valmistuneet, TE-toimisto, Töihin tänne -kampanja

Tästä pääset suoraan lähetykseen 22.8. klo 13-14.

Tutustu ja hae!

 

 

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s