Varsinais-Suomessa tarjolla ennätyksellisen paljon työvoimakoulutusta

1.1.2018 alkaen työvoimakoulutuksen järjestämisluvan saaneet koulutuksen järjestäjät voivat järjestää työvoimakoulutusta OKM:n rahalla. Järjestettävistä koulutuksista sovitaan alueellisesti TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutukset tulevat hakuun http://www.te-palvelut.fi -sivuille ja opiskelijavalinnat tekee TE-toimisto. Näiden koulutusten lisäksi myös ELY-keskukset hankkivat edelleen työvoimakoulutusta, esimerkiksi ammatillista täydennyskoulutusta, rekrytointikoulutusta ja muuta yritysten kanssa yhteistyössä järjestettävää koulutusta, TEMin rahalla.

Tämän ”uusjaon” ja työmarkkinoiden positiivisen kuhinan seurauksena Varsinais-Suomessa on tällä hetkellä haussa yli sata työvoimakoulutusta ja lisää on tulossa. Koulutusta löytyy monelta eri alalta ja aina perustutkinnoista lähtien. Myös korkeakoulutetuille on tulossa hakuun vielä useita koulutuksia.

Voit hakea työvoimakoulutuksiin, jos olet työtön tai vaarassa joutua työttömäksi. Pysyt koulutustarjonnasta parhaiten kartalla tilaamalla https://koulutukset.te-palvelut.fi/ sivuilta koulutusvahdin, joka lähettää määrittelemiesi kriteerien mukaiset, hakuun tulleet koulutukset suoraan sähköpostiisi.

Varsinais-Suomen työvoimakoulutustarjonnan löydät tästä linkistä:
Työvoimakoulutustarjonta Varsinais-Suomessa

 

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s