OpinOven koulutus- ja uraohjaukseen muutoksia 11.12.2017 alkaen

OpinOvi-palvelupiste muuttaa TE-toimiston mukana 11.12.2017 ns. virastotalolle osoitteeseen Itsenäisyydenaukio 2, 1. kerros, Turku.

OpinOven koulutus- ja uraohjauksen päivystys TE-toimiston tiloissa loppuu muuton myötä. Ohjausta saa jatkossa pelkästään ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostitse. Aika varataan OpinOvesta soittamalla tai sähköpostilla. Ajanvaraukset hoidetaan virastotalon 1. kerroksessa, TE-toimiston asiakaspalvelutilassa. OpinOvella ei ole tiloissa omaa huonetta, vaan palveluhuone ilmoitetaan asiakkaalle ajanvarauksen yhteydessä.

Muutosta ja lomista johtuen joulukuussa on melko vähän tarjolla ajanvarausaikoja, mutta tammikuussa 2018 palvelu jatkuu täydellä teholla. Opinto-ohjaajatt ohjaavat asiakkaita edelleen parittomina viikkoina, mutta myös TE-toimiston koulutus- ja uraohjauksen asiantuntijalle voi jatkossa varata ajan. Ohjausajat ovat kestoltaan puolesta tunnista tuntiin asiakkaan tarpeen mukaan.

OpinOven yhteystiedot osoitetta lukuun ottamatta säilyvät ennallaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s