OpinOvessa ohjausta korkeakoulukelpoisille maahanmuuttajille

Turun yliopisto on yksi vastuukorkeakouluista, joissa on alkamassa korkeakoulukelpoisten maahanmuuttajien ohjauspalvelu. Palvelun kohderyhmänä on aikuiset maahanmuuttajat, joilla on korkeakoulukelpoisuus tai aiempia, Suomen ulkopuolella suoritettuja korkeakouluopintoja tai -tutkinto. Ohjauksessa mietitään asiakkaille sopivia tutkinto- ja täydennyskoulutuksia ja opintopolkuja.

Turun yliopistossa ohjauksesta vastaa avoimen yliopiston opintoneuvoja Seppo Piiparinen, joka on yksi OpinOven opinto-ohjaajista. Kohderyhmään kuuluvat voivat siis jatkossa tiedustella ja varata aikoja hänelle OpinOvesta. Ohjausta saa tarvittaessa myös englanniksi.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s